آمار بازدیدهای زیربخش : 1322973
بازدیدهای ۲۴ ساعت گذشته: 753
کاربران حاضر در پایگاه: 0
 آخرین تاریخ به روزرسانی پایگاه:
1400/12/24

برگزاری سی وچهارمین جلسه ی کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1395/12/3 |

سی و چهارمین جلسه ی کمیته فناوری اطلاعات روز 3 اسفند ماه95 با حضورمهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ،مهندس کرم پور مشاور معاون توسعه مدیریت در حوزه ی ICT و کارشناسان عضو کمیته برگزار گردید.
طبق دستور جلسه کارشناسان عضو کمیته نسبت به ارائه گزارش و بررسی مشکلات واحدها پرداختند و راهکارهای لازم را برای حل و ارتقا نرم افزارهای مورد استفاده راهکارهای لازم را ارائه دادند و برای بررسی برنامه Help Desk  مقرر گردید تحقیق و گزارش های لازم تهیه و برای کمیته بعدی ارائه گردد.
همچنین در خصوص تشکیل کار گروه های پنج گانه برای بررسی بیشتر مشکلات مطرح شده قبل از رسیدن به گمیته مطرح و مورد موافقت اعضا قرار گرفت .
مهندس امیری مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه با بیان اینکه نرم افزار اتوماسیون در حال حاضر داری برنامه ticketing می باشد ولی متاسفانه مورد استفاده قرار نمی گیرد و یا همکاران نسبت به آن بی توجه هستند خواستار توجه و استفاده موثر از این Application  اتوماسیون شدند .