آمار بازدیدهای زیربخش : 1323037
بازدیدهای ۲۴ ساعت گذشته: 761
کاربران حاضر در پایگاه: 0
 آخرین تاریخ به روزرسانی پایگاه:
1400/12/24

برگزاری سی و سومین جلسه ی کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1395/12/3 |
سی و سومین جلسه کمیته فناوری اطلاعات روز یکشنبه 24 بهمن 95 با حضور مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،مهندس کرم پور مشاور معاون توسعه دانشگاه در امور فناوری اطلاعات و اعضای کمیته برگزار گردید.
در این جلسه خانم مهندس منتجبی در خصوص مشکلات و یکپارچه سازی و منسجم کردن برنامه های پذیرش را مطرح و مورد بحث قرار دادند.
در ادامه جلسه مهندس امیری خواستار اعلام دستور العمل دریافت پروتکل امنیتی به تمام واحد های تابعه شدند و بر لازم الجرا بودن ان برای تمام مراکز تایید نمودند.
همچنین از کلیه همکاران فناوری های اطلاعات نسبت به رعایت فرآیند اعلام و گزارش مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری به معاونت محترم توسعه و ارجاع آن به مدیریت که توسط کارشناسان بررسی و گزارش آن در کمیته فناوری اطلاعات مورد بحث و رسیدگی قرار خواهد گرفت .
مهندس کرم پور ضمن راهنمایی و ارائه راهکارهای مناسب برای بیان مشکلات پیش آمده در مراکز در خصوص برون سپاری خدمات فناوری اطلاعات به شرکت هایی که توانایی و تخصص لازم را دارد را بیان داشتند و کارگروهی را جهت بررسی این موضوع انتخاب و نسبت به تحقیق و گزارش ان به کمیته را خواستار شدند.