آمار بازدیدهای زیربخش : 1323014
بازدیدهای ۲۴ ساعت گذشته: 781
کاربران حاضر در پایگاه: 0
 آخرین تاریخ به روزرسانی پایگاه:
1400/12/24

برگزاری سی و یکمین و سی و دومین جلسه ی کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1395/12/3 |
جلسه ی 31 و 32 کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید. سی و یکمین و سی و دومین جلسه ی کمیته به صورت ویژه و متوالی در تاریخ 17 بهمن 95 تشکیل شد.
جلسه ی سی و یک کمیته با حضور مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،مهندس کرم پور مشاور معاون توسعه دانشگاه در امور فناوری اطلاعات و اعضای کمیته  و نمایندگان شرکت پارس آذرخش برگزار گردید و منحصرا به موضوع انتخاب نرم افزار کتابخانه مرکزی پرداخته شد نمایندگان شرکت به سوالات تخصصی کارشناسان در خصوص نرم افزار پاسخ دادند و همچنین گزارشی در خصوص توانایی عملکرد برنامه ارائه دادند.
جلسه از ساعت 10 شروع و تا ساعت 11:30 ادامه یافت.

جلسه ی سی و دوم کمیته نیز با حضور مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،مهندس کرم پور مشاور معاون توسعه دانشگاه در امور فناوری اطلاعات و اعضای کمیته ادامه یافت.
در این جلسه خانم حیدری  به ارائه ی طرح برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای بحث توانمندی کارشناسان پرداختند و گزارش مفصلی در خصوص دوره های مورد نیاز و شرکت های  کاندید برای برگزاری دوره ارائه نمودند.
مهندس کرم پور پیشنهاد دادند با تشکیل کارگروهی از کارشناسان نحوه ی اجرای دوره های تخصصی مصوب شود.
سپس کارشناسان فناوری اطلاعات در خصوص حوزه های عملیاتی خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.