ردیف |
عنوان |
دانلود |
۱ |
آیین نامه نحوه تاسیس و بهره برداری بیمارستان ها |
 |
۲ |
آیین نامه اجرایی قانون حفاظت در برابر اشعه |
 |
۳ |
آیین نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با استعمال دخانیات |
 |
۴ |
آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند |
 |
۵ |
دستورالعمل تاسیس و فعالیت آموزشگاه های بهداشت اصناف |
 |
۶ |
دستور العمل ارزیابی عملکرد وپایش میکروبی ، شیمیایی دستگاه های غیر سوزبی خطرساز پسماند |
 |
۷ |
دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی ویژه دربیمارستانهاو مراکز بهداشتی درمانی و نحوه واگذاری آن به افراد حقیقی و حقوقی |
 |
۸ |
راهنماو دستور العمل انتخاب ونحوه تهیه دستگاه های غیرسوز بی خطر ساز پسماند پزشکی |
 |
۹ |
استاندارد ملی پیوست سلامت |
 |
۱۰ |
قانون حفاظت دربرابر اشعه |
 |
۱۱ |
قانون مدیریت پسماند |
 |
۱۲ |
قانون جامع کنترل ومبارزه ملی با دخانیات |
 |
۱۳ |
دستور العمل شرکت ها وموسسات مشاوره ای خود کنترلی وخوداظهاری |
 |
۱۴ |
دستور العمل اجرایی صدورگواهی صلاحیت وپروانه بهداشتی کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی
|
 |
۱۵ |
دستور العمل اجرایی صدورگواهی صلاحیت وپروانه بهداشتی واحد سیار عرضه مواد غذایی
|
 |
۱۶ |
دستور العمل نحوه اجرای خود کنترلی وخود اظهاری بهداشتی مراکز واماکن عمومی
|
 |
۱۷ |
اصلاحات آئین نامه تشخیص صلاحیت مشاوران
|
 |
۱۸ |
پرتوهای غیریونساز – صدور پرتوگیری
|
 |
۱۹ |
راهنمای دفع زائدات اتیدیوم – برماید
|
 |
۲۰ |
راهنمای طبقه بندی پسماند ها برای بازرسین بهداشت محیط |
 |
۲۱ |
راهنمای نظارت وپایش جامعه محلی وثبت نتایج آن درسامانه جامع بازرسی |
 |
۲۲ |
راهنمای کلرسنجی وثبت نتایج آن درسامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط وکار |
 |
۲۳ |
راهنمای مراحل صدور مجوز مربوط به مراکز پرتو پزشکی از طریق سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط وکار |
 |
۲۴ |
سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب شورای عالی سلامت وامنیت غذایی
|
 |
۲۵ |
دستورالعمل والزامات اعطای سیب سلامت به رستوران ، رستوران سنتی ، سفره خانه ، چلوکبابی وسلف سرویس
|
 |
۲۶ |
تفاهم نامه پسماند
|
 |
۲۷ |
دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه و تولید،توزیع، نگهداری،حمل ونقل وفروش موادخوردنی،آشامیدنی،آرایشی،بهداشتی اماکن |
 |
۲۸ |
استاندارد ظروف یکبارمصرف برای جمع آوری پسماند های تیزوبرنده
|
 |
۲۹ |
ضوابط و روشهای مدیریت اجرایی پسماند های پزشکی
|
 |
۳۰ |
دستوالعمل نحوه تکمیل و ارائه اظهارنامه بی خطرسازی پسماندعفونی و تیز و برنده
|
 |
۳۱ |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه گرمای خشک غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
۳۲ |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه اتوکلاو غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
۳۳ |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه هیدروکلاو غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
۳۴ |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه تلفیقی غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
۳۵ |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه شیمیایی غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
۳۶ |
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکزتهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی |
 |