• گزارش تصویری

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزیده جایزه بنیاد فرهنگی البرز شد

| تاریخ ارسال: 1401/3/2 |
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزیده جایزه بنیاد فرهنگی البرز شد
دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزیده جایزه بنیاد فرهنگی البرز شد

دانشجوی استعداد درخشان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزیده جایزه بنیاد فرهنگی البرز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضحی  حیدری نژاد دانشجوی مهندسی محیط زیست دانشکده بهداشت این دانشگاه برگزیده جایزه بنیاد فرهنگی البرز شد.
جشنواره بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی تأسیس شده است. هدف از تاسیس بنیاد فرهنگی البرز، کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهشگران برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی است.
این امر از طریق اعطای "جایزه بنیاد البرز" و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد. بنیاد فرهنگی البرز به همت مرحوم حسینعلی البرز، مردی خیراندیش و نیک‌سیرت، تأسیس و وقف شده است.
این بنیاد طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است. هم اکنون نیز تعدادی از این برگزیدگان، دارای مسؤلیت‌هایی در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و اجرایی هستند.
فعالیت حمایتی و تشویقی بنیاد فرهنگی البرز طی سال های اخیر در قالب همایش‌ های ملی و استانی با حضور مقامات علمی و مسئولین کشوری محقق شده است.

دفعات مشاهده: 865 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر