شبکه بهداشت و درمان شهریار
نظرسنجی
کیفیت مطالب مندرج در این بخش

عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 799
 بازدید امروز : 64
 کل بازدید : 695172
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 1.2601
شرح وظایف

شرح وظايف مديريت نظارت بر مواد غذايی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی

  •   بازديد فنی و بهداشتی از کليه مراکز توليد مواد غذائی،آشاميدنی،آرايشی و بهداشتی،توليد ظروف
  •   ساماندهدی واحدهای ظروف يکبار مصرف
  •   بازديد از فروشگاه های لوازم آرايشی و بهداشتی و مبارزه با قاچاق کالا
  •   کنترل بهبود شرايط نگه داری مواد غذائی و بهداشتی(انبار و سردخانه)
  •   نمونه برداری از محصولات توليدی واحدهای تحت پوشش و ارسال به آزمايشگاه جهت کنترل بيشتر
  •   جلوگيری از فعاليت واحد های غير مجاز
  •   توقيف کالای مشکوک وتقلبی و فاسد طبق ضوابط و مقررات
  •   معدوم نمودن کالای فاسد وغير قابل مصرف يا تغيير کاربری فراورده های توليد غير قابل مصرف انسانی
  •   رسيدگی به شکايات
  •   معرفی مسئول فنی واحدهای تحت پوشش به دانشگاه برای کنترل کيفيت محصولات در زمان توليد
  •   رسيدگی به تخلفات مواد غذايی و بهداشتی در کميسيون ماده 11 تعزيرات حکومتی
  •   همکاری با مراجع قضائی و انتظامی در امر برخورد با تخلفات احتمالی در توليد مواد غذايی و بهداشتی
  •   کنترل و نظارت بر اقلام وارداتی مواد غذائی و بهداشتی (بررسی ترخيص کالا)
  •   نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد غذائی،آرايشی و بهداشتی
  •   پاسخ به تقاضای متقاضيان و نامه های ارجاعی از دانشگاه:
 الف:صدور و اصلاح پروانه بهره برداری / شناسه نظارت و مشاغل خانگی
  ب:صدور،اصلاح و تمديد پروانه ساخت
  ج: تغيير نام تجاری،افزايش اوزان
  •   بازديد فنی و بهداشتی از کليه مراکز توليد مواد غذائی،آشاميدنی،آرايشی و بهداشتی،توليد ظروف