لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 317354
 بازدید امروز : 442
 کل بازدید : 841590
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 1.1451
آب و هوا
  • معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه اول معاونت های غذا و دارو سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد
    درهمایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری رتبه یک را به خود اختصاص داد ه و پیرامون تجارب موفق نیز دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی این دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

  • برگزاری اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در دانشکاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

  • برگزاری دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

  • برگزاری مانور اطفا حریق با حضور معاون غذا و دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    مانور اطفا حریق با حضور دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو ، مهندس ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران وجمعی از کارشناسان در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

  • برگزاری دو کارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوکارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه و کارگاه آموزشی اطفاء حریق به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه هیجدهم تیرماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.

  • گرمازدگی و راه های مقابله با آن
    با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرم شدن هوا، دو عـــامل فعالیت بدنی شدید و طولانی مدت در هوای آزادو آب و هوای گرم و خشک باعث گرمازدگی می گردند. در اینحالت بدن فردی که در معرض گرمای زیاد قرار گرفته دچار کم آبی شده و غلظت خون وی افزایش می یابد. این عارضه سبب کندی جریان خون و ایجاد اختلال در عملکرد ارگان های مختلف بدن میشود.

  • برگزاری آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در معاونت غذاو دارو دانشگاه ایران
    آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز چهارشنبه 14/04/96 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو علوم پزشكي ايران برگزار شد.

  • برگزاری دوره آموزشی مبانی ومستندسازی براساس استاندارد 17025 توسط آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی یک روزه اصول و مبانی استاندارد 17025ISO/IEC آزمایشگاه، روزشنبه سوم تیرماه سال جاری در محل آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • برگزاری دوره آموزشی دو روزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی دوروزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز یازدهم الی دوازدهم تیرماه سال جاری در دانشگاه ایران برگزار گردید.

  • برگزاری کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز یکشنبه مورخ 24اردیبهشت ماه 96در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • احتمال خطر ابتلا به تب مالت برای مصرف کنندگان شیر سنتی
    معاون غذا و دارو دانشگاه ایران در خصوص لبنیات سنتی گفت :بر خلاف تصور عموم افراد، این گروه از لبنیات در واقع همان شیرهای مرجوعی کارخانه‌ها است که به علت داشتن بار میکروبی بسیار بالا و غیرقابل میکروب زدایی بازگشت داده شده و به عنوان شیر سنتی به بازار‌ها عرضه می‌شود.

اخبار > برگزاری آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در معاونت غذاو دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

برگزاری آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در معاونت غذاو دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران:آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز چهارشنبه 14تیرماه 96 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو  علوم پزشكي ايران برگزار شد.

دكتر ولايي معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران ضمن تشكر از همكاران سازمان غذا و دارو،برگزار كنندگان و مدرسين؛ اين دوره را دوره اي خاص در راستاي ارتقا سطح دانش فني و باز آموزي سر مميزان قبلي شاغل در  حوزه غذا ارزيابي نمود.

وی در ادامه پيشنهاد كرد: دوره هاي عملي به منظور كاربردي تر كردن مفاهيم اين دوره برنامه ريزي و اجرا گردد. دكتر حبيبي مدير اداره نظارت بر مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ايران نيز چنين گردهمايي را فرصتي مغتنم براي تبادل نظر در بين كارشناسان معاونت غذا و دارو در سطح كشور عنوان كرد .  همچنین در ادامه دوره كارگاههاي گروهي تشکیل شد و در پایان نیز آزمون نهايي  از شركت كنندگان اخذ گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA


١٦:١٧ - چهارشنبه ١٤ تير ١٣٩٦    /    شماره : ٣٩٣٤٢    /    تعداد نمایش : ١١٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦