لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 311618
 بازدید امروز : 123
 کل بازدید : 808522
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
 زمان بازدید : 1.0821
آب و هوا
  • معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه اول معاونت های غذا و دارو سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد
    درهمایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری رتبه یک را به خود اختصاص داد ه و پیرامون تجارب موفق نیز دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی این دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

  • برگزاری اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در دانشکاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

  • برگزاری دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

  • برگزاری مانور اطفا حریق با حضور معاون غذا و دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    مانور اطفا حریق با حضور دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو ، مهندس ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران وجمعی از کارشناسان در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

  • برگزاری دو کارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوکارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه و کارگاه آموزشی اطفاء حریق به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه هیجدهم تیرماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.

  • گرمازدگی و راه های مقابله با آن
    با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرم شدن هوا، دو عـــامل فعالیت بدنی شدید و طولانی مدت در هوای آزادو آب و هوای گرم و خشک باعث گرمازدگی می گردند. در اینحالت بدن فردی که در معرض گرمای زیاد قرار گرفته دچار کم آبی شده و غلظت خون وی افزایش می یابد. این عارضه سبب کندی جریان خون و ایجاد اختلال در عملکرد ارگان های مختلف بدن میشود.

  • برگزاری آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در معاونت غذاو دارو دانشگاه ایران
    آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز چهارشنبه 14/04/96 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو علوم پزشكي ايران برگزار شد.

  • برگزاری دوره آموزشی مبانی ومستندسازی براساس استاندارد 17025 توسط آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی یک روزه اصول و مبانی استاندارد 17025ISO/IEC آزمایشگاه، روزشنبه سوم تیرماه سال جاری در محل آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • برگزاری دوره آموزشی دو روزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی دوروزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز یازدهم الی دوازدهم تیرماه سال جاری در دانشگاه ایران برگزار گردید.

  • برگزاری کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز یکشنبه مورخ 24اردیبهشت ماه 96در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • احتمال خطر ابتلا به تب مالت برای مصرف کنندگان شیر سنتی
    معاون غذا و دارو دانشگاه ایران در خصوص لبنیات سنتی گفت :بر خلاف تصور عموم افراد، این گروه از لبنیات در واقع همان شیرهای مرجوعی کارخانه‌ها است که به علت داشتن بار میکروبی بسیار بالا و غیرقابل میکروب زدایی بازگشت داده شده و به عنوان شیر سنتی به بازار‌ها عرضه می‌شود.

اخبار > بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی72پرونده در19بهمن ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران :

بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی72پرونده در19بهمن ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی72پرونده،19بهمن ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این کمیسیون تعداد 72پرونده، شامل 18فقره پرونده مسئول فنی ، 6 فقره پروانه صدور و اصلاح پروانه بهره برداری، 24فقره پرونده صدور و اصلاح پروانه ساخت(شامل19عدد پروانه)مطرح گردید .همچنین24فقره پرونده جهت اتخاذ تصمیم، درخصوص صدور مجوزهای بهداشتی ، ورود و ترخیص مواد اولیه و فرآیند شده مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این کمیسیون با حضور دکتر ولائی معاون غذا و دارو،دکتر حبیبی مدیر نظارت بر موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، مهندس حسین نظامی  نماینده جامعه مسئولین فنی ،دکتر شیدفرعضو هیئت علمی دانشکده بهداشت ایران،  دکتر فراهانی نماینده صنعت ، مهندس ابراهیمی مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و مهندس کسمائی کارشناسان تخصصی موادغذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تشکیل گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA


١٢:٥٢ - يکشنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٥    /    شماره : ٣٥٨٩٢    /    تعداد نمایش : ٢٣٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

پنج شنبه ٢٦ مرداد ١٣٩٦