لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 311665
 بازدید امروز : 54
 کل بازدید : 808709
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 1.0451
آب و هوا
  • معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه اول معاونت های غذا و دارو سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد
    درهمایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری رتبه یک را به خود اختصاص داد ه و پیرامون تجارب موفق نیز دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی این دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

  • برگزاری اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در دانشکاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

  • برگزاری دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

  • برگزاری مانور اطفا حریق با حضور معاون غذا و دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    مانور اطفا حریق با حضور دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو ، مهندس ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران وجمعی از کارشناسان در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

  • برگزاری دو کارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوکارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه و کارگاه آموزشی اطفاء حریق به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه هیجدهم تیرماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.

  • گرمازدگی و راه های مقابله با آن
    با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرم شدن هوا، دو عـــامل فعالیت بدنی شدید و طولانی مدت در هوای آزادو آب و هوای گرم و خشک باعث گرمازدگی می گردند. در اینحالت بدن فردی که در معرض گرمای زیاد قرار گرفته دچار کم آبی شده و غلظت خون وی افزایش می یابد. این عارضه سبب کندی جریان خون و ایجاد اختلال در عملکرد ارگان های مختلف بدن میشود.

  • برگزاری آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در معاونت غذاو دارو دانشگاه ایران
    آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز چهارشنبه 14/04/96 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو علوم پزشكي ايران برگزار شد.

  • برگزاری دوره آموزشی مبانی ومستندسازی براساس استاندارد 17025 توسط آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی یک روزه اصول و مبانی استاندارد 17025ISO/IEC آزمایشگاه، روزشنبه سوم تیرماه سال جاری در محل آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • برگزاری دوره آموزشی دو روزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی دوروزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز یازدهم الی دوازدهم تیرماه سال جاری در دانشگاه ایران برگزار گردید.

  • برگزاری کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز یکشنبه مورخ 24اردیبهشت ماه 96در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • احتمال خطر ابتلا به تب مالت برای مصرف کنندگان شیر سنتی
    معاون غذا و دارو دانشگاه ایران در خصوص لبنیات سنتی گفت :بر خلاف تصور عموم افراد، این گروه از لبنیات در واقع همان شیرهای مرجوعی کارخانه‌ها است که به علت داشتن بار میکروبی بسیار بالا و غیرقابل میکروب زدایی بازگشت داده شده و به عنوان شیر سنتی به بازار‌ها عرضه می‌شود.

اخبار > اولین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا ودارو:

اولین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: اولین جلسه از کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز دوشنبه 13 دی ماه سال جاری در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.

کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو ماهی یک بار مطابق با آیین نامه کمیته کشوری و کمیته های دانشگاهی تجویز و مصرف منطقی دارو و با هدف کاهش شاخص های تجویز در نسخ (1. میانگین اقلام دارویی، 2. تجویز آنتی بیوتیک ها، 3. تجویز داروهای تزریقی و 4. تجویز داروهای خارج از فهرست)  به میزان 2 درصد سال پایه تشکیل می شود.

در این جلسه دکتر ولایی معاون غذا و دارو ضمن اشاره  بر ضرورت و اهمیت تشکیل منظم جلسات بر حضور متخصصین و نمایندگان بیمه جهت بررسی گزارش عملکرد پزشکان و آموزش گروههای هدف و عموم مردم نیزتاکید داشت.

دکتر سلیمانی دبیر کمیته کشوری با مروری بر برنامه عملیاتی سال 1395به اهداف و استراتژی های سازمان برای پایش شاخص های تجویز در نسخ اشاره کرد.

اعضای کمیته پیرامون همکاری با مراکز آموزشی، بهداشتی، تحقیقاتی و درمانی به منظور تهیه گایدلاین های متناسب با هر یک از رشته های تخصصی پزشکان و اجرای برنامه های آموزشی هدفمند برای عموم مردم با سعی در افزایش آگاهی و نهایتا  اصلاح الگوی مصرف داروها پیشنهادات خود را به اشتراک گذاشتند.

 

در این جلسه، دكتر سید جواد حاجی میر اسماعیل (رئیس دانشگاه  و رئیس کمیته)، دکتر مهران ولائی (معاون غذا و دارو  و  نایب رئیس کمیته)، دکتر فاطمه سلیمانی (دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو) ، دكتر رضا پایدار (معاون درمان)، دكتراحمد جنیدی جعفری (معاون بهداشت)، دكتر سید کامران سلطانی عربشاهی (معاون آموزش)، دكتر سید علی جواد موسوی (معاون پژوهش)، دکتر مریم کاشانیان ( عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی  - متخصص زنان و زایمان)، دکتر افشین وهاب زاده (متخصص اقتصاد و مدیریت دارو و مسئول واحد تحقیق و توسعه) و دکتر زهرا کریمیان (دبیر کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشگاه علوم پزشکی ایران)حضور داشتند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٤:١٤ - چهارشنبه ١٥ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٥١١    /    تعداد نمایش : ٢٥٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

جمعه ٢٧ مرداد ١٣٩٦