لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 311660
 بازدید امروز : 34
 کل بازدید : 808689
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 0.9391
آب و هوا
  • معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه اول معاونت های غذا و دارو سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد
    درهمایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری رتبه یک را به خود اختصاص داد ه و پیرامون تجارب موفق نیز دکتر دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو از معاون غذا و داروی این دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

  • برگزاری اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در دانشکاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کمیته فنی دارو و ملزومات پزشکی در روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

  • برگزاری دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

  • برگزاری مانور اطفا حریق با حضور معاون غذا و دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    مانور اطفا حریق با حضور دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو ، مهندس ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران وجمعی از کارشناسان در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

  • برگزاری دو کارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوکارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه و کارگاه آموزشی اطفاء حریق به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه هیجدهم تیرماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.

  • گرمازدگی و راه های مقابله با آن
    با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرم شدن هوا، دو عـــامل فعالیت بدنی شدید و طولانی مدت در هوای آزادو آب و هوای گرم و خشک باعث گرمازدگی می گردند. در اینحالت بدن فردی که در معرض گرمای زیاد قرار گرفته دچار کم آبی شده و غلظت خون وی افزایش می یابد. این عارضه سبب کندی جریان خون و ایجاد اختلال در عملکرد ارگان های مختلف بدن میشود.

  • برگزاری آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در معاونت غذاو دارو دانشگاه ایران
    آخرين روز از دوره آموزشي سر مميزي سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز چهارشنبه 14/04/96 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو علوم پزشكي ايران برگزار شد.

  • برگزاری دوره آموزشی مبانی ومستندسازی براساس استاندارد 17025 توسط آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی یک روزه اصول و مبانی استاندارد 17025ISO/IEC آزمایشگاه، روزشنبه سوم تیرماه سال جاری در محل آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • برگزاری دوره آموزشی دو روزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    دوره آموزشی دوروزه ثبت تجهیزات تحقیقاتی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز یازدهم الی دوازدهم تیرماه سال جاری در دانشگاه ایران برگزار گردید.

  • برگزاری کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز یکشنبه مورخ 24اردیبهشت ماه 96در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • احتمال خطر ابتلا به تب مالت برای مصرف کنندگان شیر سنتی
    معاون غذا و دارو دانشگاه ایران در خصوص لبنیات سنتی گفت :بر خلاف تصور عموم افراد، این گروه از لبنیات در واقع همان شیرهای مرجوعی کارخانه‌ها است که به علت داشتن بار میکروبی بسیار بالا و غیرقابل میکروب زدایی بازگشت داده شده و به عنوان شیر سنتی به بازار‌ها عرضه می‌شود.

اخبار > برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران:

برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : کلاس آموزشی تحت عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس  در صنایع غذایی" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

با توجه به شیوع بالای چاقی و بیماری دیابت و به لحاظ اهمیت گنجاندن محصولات غذایی سالم در برنامه غذایی،  کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب در سالن اجتماعات این  معاونت با شرکت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تهران و شبکه های تابعه  برگزار شد.

همچنین در این کلاس مطالبی پیرامون مضرات مصرف زیاد قند ،کاربرد قند در صنایع غذایی ،نمایه گلیسمیک مواد غذایی ،انواع قندها ،ساختار قند، انواع شیرین کننده های مصنوعی ،انواع شیرین کننده های طبیعی توسط مدرس جلسه  دکتر جعفر پور ارائه شد .   

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٠٧ - چهارشنبه ١ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٠٧٧    /    تعداد نمایش : ١٧٢


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1395/10/04 11:16
0
0
با سلام لطفا فایل کلاس آموزشی دکتر جعفر پور را بر روی سایت قرار دهید با تشکر
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

جمعه ٢٧ مرداد ١٣٩٦