صفحه اصلي > مديريت غذايي > حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدی 
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 13632
 بازدید امروز : 132
 کل بازدید : 831943
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0.9871
آب و هوا
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

* حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبميوه، نكتار، نوشابه ميوه اي بدون گاز، شربت و كنسانتره

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافي و آبنبات

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن هاي خوراكي خام گياهي

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن هاي گياهي خوراكي و مارگارين

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سركه

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزي هاي تازه، خشك ومنجمد

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شكلات و فرآورده هاي كاكائويي

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده هاي سيب زميني و غلات

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده هاي آردي به غير از محصولات پاستا

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده هاي تخم مرغ

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندي مواد غذايي فرآيند شده

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای توليدكننده و مصرف كننده ظروف پليمري به منظور بسته بندي روغن هاي خوراكي

*حداقل  ضوابط فني وبهداشتي واحد هاي توليد كننده حلوا ارده

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي  كارگاه هاي توليد وبسته بندي فراورده هاي غذايي مشمول شناسه نظارت كارگاهي

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولید کننده خاك رنگبر

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای ژلاتين خوراكي

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولید کننده خمیر اک(پاستا)

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولید کننده قند وشكر

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولید کننده نوشيدني مالت

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولید کننده نمک طعام

*حداقل ضوابط فني وبهداشتي برای تأسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی

*حداقل ظوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

*حداقل_ضوابط فني و بهداشتي نانواييها

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع خشكبار

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده يخ خوراكي

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده ساندويچ هاي سرد آماده مصرف

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده شير و فرآورده هاي لبني

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده آب معدني

*حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری تولیدکنندگان ماده اولیه و تولیدکنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه، تولید، ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده انواع غذاهاي آماده و نيمه آماده مصرف

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده فرآورده هاي شيري پرو بيوتيك

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده انواع فرآورده هاي كنسروي و نيمه كنسروي

*حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری واحدهای فرآوري پسته

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های كنسروی (گوشتي و غيرگوشتی)

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده مقوا جهت بسته بندي مواد خوراكي

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ميوه فرآوري شده و لواشك

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندي مواد غذايي فرآيند شده

*حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد کننده یا فرموله کننده و بسته بندي کننده انواع رنگ هاي مجاز خوراکي

English Site

يکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦