صفحه اصلي > آزمايشگاه > بخشهاي آزمايشگاه > بخش شيمي مواد غذايي 
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1886
 بازدید امروز : 137
 کل بازدید : 808536
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
 زمان بازدید : 1.0491
آب و هوا
بخش شيمي مواد غذايي

بخش شيمي مواد غذايي آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی وبهداشتی

اين بخش از قسمت هاي مختلف تشکیل شده است  و قادر به انجام آزمونهای فیزیکو شیمیایی و کنترل کیفی فراورده های زیر می باشد:

لبنيات: انواع فرآورده هاي شير(شير، دوغ، ماست، پنير، خامه، بستني و...)

غلات و فرآورده هاي آردي: آرد، انواع ماكاروني، بيسكويت، كيك و كلوچه، بلغور حجيم شده و ...

بررسی غنی سازی در آرد : اندازه گيري مقدار آهن و اسيد فوليك در انواع آرد

 فرآورده هاي گوشتي: انواع سوسيس، كالباس، همبرگر و غذاهاي پروتئيني آماده و ...

ادويه و چاشني: انواع ادويه جات، افزودني ها، سركه، آبليمو و انواع سس و ...

نوشيدني ها: انواع نوشابه، شربت، نوشيدني مالت، عرقيات و ...

روغن: انواع روغن هاي جامد و مايع تصفيه شده، كره، انواع روغن خام

مواد قندي: مربا، ژله، پودرهاي شربت آماده، پاستيل، آبنبات، آدامس، شكلات و ...

كنسروها: انواع كنسروهاي گوشتي و غيرگوشتي

آب: انواع آب معدني و آشاميدني

 چشم انداز:

·         اندازه گیری فلاونوئیدها در آبلیمو

English Site

پنج شنبه ٢٦ مرداد ١٣٩٦